fbpx

SEO

Eenmalige SEO

PlansBasisZilverGoud
Google analytics geïnstalleerd
Google Search console
Google mijn Business
XML Sitemap
SEO Plugin
Meta Beschrijving
Meta Title
On-page SEO
Off-page SEO
SEO op alle apparaten
Uitgebreid zoekwoordenonderzoek
Brokenlink check
Afbeelding en Text optimalisatie
Page speed Optimalisation
Prijs Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
steven seo

Wat wij doen aan SEO

Uw website moet natuurlijk gevonden worden in Google. Daarom moet de website geoptimaliseerd zijn. Met onze SEO optimalisatie streven wij erna om u op nummer één in Google te krijgen zodat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdiend

U hoeft zich hier geen zorgen over te maken, dit kan WebsiteSpace voor u uithanden nemen. In de bovenstaande pakketten is duidelijk te zien welke handelingen wij verrichtten om uw website SEO optimaal te maken.

Naast SEO wordt uw website ook geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet. Bovendien kunnen wij uw bestaande website verbeteren op het gebied van SEO.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

professioneel webdesign
Verkeer naar uw website

Het doel is om organisch bezoekers naar uw website te trekken. Dit gebeurt bijvoorbeeld via zoekmachines. Google is daarvan de meest populaire. Om hoog te scoren in Google, moet de website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Dit noemen we SEO. Zaken als zoekwoorden, technische SEO en geoptimaliseerde content spelen hierbij een belangrijke rol. Bij Website Space hebben we de juiste kennis over dit onderwerp om u op de nummer 1 positie in google te kunnen krijgen!

Download Master Plan for SEO