fbpx

Webshop

Onze Pakketten

content marketing bureau

Het genereren van meer leads en/of verkopen

het doel van een webshop is uiteindelijk altijd om verkopen te genereren. De website staat in het teken van een bepaalde actie die u hoopt dat de bezoeker onderneemt. Bij Exclusive Digital Commerce zijn we hier ook volledig van doordrongen. Wij houden het uiteindelijke doel altijd in zicht. Zo zorgen we ervoor dat we geen ruimte overhouden voor zaken die hier niet aan bijdragen.

Belangrijkste elementen van een webshop

Website Space zorgt ervoor dat uw website altijd de volgende onderstaande elementen bevat. Deze elementen zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk, snel, goed vindbaar, veilig en makkelijk te beheren is.  

Makkelijk in gebruik zodat de bezoekers van uw website alles gemakkelijk kunnen vinden

Wij zorgen ervoor dat uw website te vinden is in google

Onze websites passen zich automatisch aan op desktop, mobiel en tablet.

Door gebruik van cms wordpress.

Door volledig te focussen op conversie zorgt dit ervoor dat de klant gemakkelijker uw producten besteld.

wordpress website laten maken

Website Space- een toonaangevende naam in de website bouwmarkt?

Veel webontwikkelingsbedrijven maken de fout usability te negeren. Gebruiksvriendelijkheid is belangrijk voor het succes van elke website en mag nooit worden genegeerd. Een goede gebruiksvriendelijkheid kan de prestaties van uw website verbeteren en uw kansen op succes vergroten. Het kan ook de omzet en het rendement van uw bedrijf verhogen.

Website Space, een website bouwer uit Utrecht, is een van de grote namen in de internationale IT industrie. Wij zorgen ervoor dat uw website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook een vlekkeloze gebruikerservaring biedt aan de bezoekers.

Een goede website usability in webdesign gaat over het eenvoudig maken voor gebruikers om snel en moeiteloos de informatie te krijgen die ze nodig hebben. We houden een evenwicht tussen functies en esthetiek (Great look) met zo weinig mogelijk klikken!

Website Space houdt rekening met verschillende factoren bij het bouwen van uw webplatform:

Beschikbaarheid voor alle gebruikers

Een website moet klantgericht genoeg zijn om alle beoogde gebruikers te bereiken. Screenreaders worden soms gebruikt door individuen om toegang te krijgen tot het internet. De 508 toegankelijkheidsnormen voor websites leggen de nadruk op eenvoudige webdesignstrategieën die kunnen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw website gemakkelijk kan worden bekeken door schermlezers, waardoor uw website toegankelijk wordt voor een breder publiek

Goed doordachte informatie-architectuur

Wij begrijpen hoe belangrijk de organisatie en presentatie van informatie op uw website is. Een goede presentatie betekent een betere bruikbaarheid. Het wordt echter vaak over het hoofd gezien door sommige ontwerpers over de hele wereld. Wij plannen zorgvuldig de secties en categorieën van uw website en rangschikken materiaal op een manier die gebruikers gemakkelijk kunnen vinden met slechts een paar klikken! Een toegewijde website bouwer Utrecht zal altijd rekening houden met het oogpunt van de gebruiker, en dat doen wij ook! Dit is vooral van belang als u veel materiaal aanbiedt op de website van uw klant.

Browser consistentie

Browser compatibiliteit wordt vaak over het hoofd gezien door sommige ontwikkelaars. Zelfs de webplatforms van enkele van de meest respectabele bedrijven ondervinden dit probleem door nalatigheid. Dit is nadelig voor de branding en heeft een negatieve invloed op de bruikbaarheid van de website.

Website Space is gegroeid en efficiënter geworden!

Wij zorgen ervoor dat uw website er consistent uitziet en zich consistent gedraagt in alle belangrijke browsers, waaronder Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari en Opera. Simpele details zoals deze onderscheiden een professioneel ontworpen website van de platforms van de concurrentie.