fbpx
website offerte

SEO Tips Om Hoger Te Scoren In Google

5 On-Page SEO Factoren waar je aandacht aan moet besteden Het succes van organische zoekopdrachten is vandaag de dag afhankelijk van de combinatie van on- en off-pagina factoren. De off-pagina technieken laten een verhoogde focus zien, maar het zal niet goed werken als er geen aandacht wordt besteed aan on-page SEO factoren.

Wat is on-page SEO?

On-Page SEO gaat over het verbeteren van de website door het optimaliseren van de webpagina’s om in de zoekmachine rankings te verschijnen en zo organisch verkeer te verdienen.

On-Page SEO omvat het publiceren van relevante content van hoge kwaliteit, HTML-tags (meta, titel en header), uw koppen en afbeeldingen. Het betekent dat u er zeker van moet zijn dat uw website gezaghebbend, deskundig en betrouwbaar is.

Waarom is on-page SEO belangrijk?

Het belang van on-page SEO is dat het de zoekmachines helpt bij het begrijpen van de inhoud en de website. Zoekmachines zijn geavanceerd en Google bevat complexe algoritmen en houdt rekening met de websites:

– Het leveren van zoekresultaten die voldoen aan de intentie van de gebruiker om het informatief en navigatief te houden.

– Het begrijpen van de zoektocht van de gebruiker naar een type zoekopdracht.

Het toevoegen van tekst, video, afbeeldingen of audio, helpt bij het optimaliseren van de elementen ter plaatse. De strategieën op de pagina’s helpen bij het bevorderen van het verkeer en de zoekaanwezigheid zal toenemen.

Een paar SEO-factoren om aandacht aan te besteden, zodat u kunt genieten van een toename in rankings, conversies en verkeer.

1.Titel Tag

De title-tag biedt de eerste cue van de context van de pagina. Hoewel de title-tag weinig invloed heeft op de organische ranglijsten, hebben slecht geschreven of dubbele title-tags een negatieve invloed. Zorg dus voor een optimale title-tag voor goede SEO-resultaten.

2.Meta Beschrijving

Metabeschrijvingen beschrijven de pagina en verschijnen onder de paginatitel. De metabeschrijvingen zijn indirecte attributen die betere beschrijvingen optimaliseren en het kan helpen bij het verbeteren van:

– Perceptie van de resulterende kwaliteit.

– Doorkliksnelheid.

– Inzicht in het aanbod van uw website.

3. koppen

De koppen spelen een belangrijke rol. Het kan een verschil maken tussen een impressie en een klik. Creëer de koppen strategisch om interesse te wekken. Het moet uitstekend zijn voor de gebruikers om door te klikken en door de inhoud te gaan.

4.SEO Schrijven

SEO schrijven gaat over het schrijven met zowel de gebruikers als de zoekmachines in het achterhoofd. Deze strategie is meer dan trefwoordonderzoek.

Simpelweg inhoud schrijven werkt niet. Houd in gedachten dat u inhoud schrijft zodat deze door mensen wordt gelezen. Het betekent dus dat het substantieel, van hoge kwaliteit en relevant moet zijn.

5. Gebruik van trefwoorden

Targeting op meerdere pagina’s kan resulteren in overmatig gebruik van keyword en dit kan desastreuze gevolgen hebben voor je SEO.

Identificeer dus of het keywordgebruik juist is en of het in balans is op uw website. Vermijd keyword stuffing en behoud vastberadenheid.

Wat is off-pagina SEO en wat zijn de beste technieken?

Wat is  off-pagina SEO?

Off-page SEO is een manier van website promotie via de internetkanalen. Het is een techniek om een website te ondersteunen in de zoekmachine ranking pagina’s.  Off-page SEO informeert Google over uw site. Als er waardevolle links op uw pagina’s staan, gaan de zoekmachines ervan uit dat uw content van grote waarde is voor de gebruikers.

Off-pagina SEO technieken

Guest posting

Dit betekent dat de inhoud van een relevant onderwerp op andere websites moet worden gepubliceerd en dat er een doelgericht publiek moet worden aangetrokken. Sommige blogs bieden gastpostings aan en als dat niet het geval is, vindt u een website of een blog waarmee u gastartikelen kunt publiceren. Guest posting bouwt gemeenschap en is een mooie off-pagina SEO techniek voor het bevorderen van uw website binnen uw branche.

Social Media Promotie

Content is de koning en met behulp van social media kun je meer publiek bereiken. Deel uw informatie door gebruik te maken van social media. Het speelt een belangrijke rol bij het vinden van uw websites. Het promoten van sociale media is de juiste manier om verkeer naar uw website te sturen. Deze off-pagina SEO-techniek is dus effectief.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een legitieme manier om uw diensten of producten bij klanten te promoten. Als eerste stap verzamelt u de e-mail van de beoogde klant door middel van inschrijvingen voor de nieuwsbrief, e-mailcampagnes en contactformulieren. Bied seizoenaanbiedingen aan met behulp van e-mailmarketing. Marketing via e-mail is een flexibele, snelle en kosteneffectieve manier om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te bereiken. E-mailmarketing stelt u ook in staat om gepersonaliseerde en gerichte berichten te creëren.

Blog Commentaar

Reageer zonder enige aarzeling op blogs binnen dezelfde niche. Laat het toevoegen van links toe aangezien deze links de zoekmachines helpen om uw site te bereiken. Deze off-pagina SEO techniek is de beste. Maar vergeet niet om relevante, betrouwbare en authentieke blogs te kiezen die een groot publiek hebben.

Inzending van beeld/video/document

Deel foto’s, video’s en documenten in de respectievelijke mappen. Haal bezoekers door video’s en afbeeldingen naar uw site. Waar mogelijk is virale content ideaal. Gebruik platforms zoals:

– Video- YouTube, Vimeo

– Beeld – Pinterest, Instagram, Flickr

– Documenten- Scribd, SlideShare

Vraag en antwoord

Het beantwoorden van vragen helpt om verkeer naar uw website te brengen. Antwoord in de sites zoals Answer.com, Quora.com, yahoo.com, enz. Hier krijg je publiek van je niche. De Q&A site verkeer is stabiel en als u in uw niche problemen oplost, dan beginnen deze doelgroepen regelmatig met het bezoeken van uw site.

Lokale bedrijfslijst

Het is handig om online in de lokale bedrijvenlijst te komen. Zorg dat je in de lokale directories komt, optimaliseer links en content, genereer sociaal verkeer in fatsoenlijke aantallen en creëer naamsbekendheid.

Lokale listing helpt bij het brengen van lokale bedrijven. Lokale vermelding van uw website helpt de zoekmachines uw website gemakkelijk te vinden. Dit is een off-pagina SEO techniek. Stuur uw website naar sites zoals Google Maps, Google My Business, Local Business Directories, enz 

Wat zijn Backlinks, het belang, de typen en de stappen om Backlinks te krijgen

Wat zijn Backlinks

Backlinks zijn de links die worden aangeduid als ‘one-way links of inkomende links’. Google en andere zoekmachines overwegen backlinks en pagina’s met backlinks krijgen een hoge positie in de zoekmachine.

Belang van backlinks

Backlinks zijn waardevol voor SEO omdat ze ‘vote of confidence’ betekenen. Backlinks zijn de signalen naar zoekmachines die garant staan voor uw content.

Als veel sites naar dezelfde website of webpagina linken, concluderen de zoekmachines dat de inhoud de moeite waard is om te linken. Zo komt het aan de oppervlakte op een SERP. Het verdienen van backlinks heeft een positief effect op de zichtbaarheid van de zoekmachine en de positie in de ranking.

Stappen om backlinks te krijgen

Backlinks bouwen kost moeite en tijd.  Hier zijn een paar manieren om kwaliteitsvolle backlinks op te bouwen:

– Schrijf op andere websites en blogs.

– Voeg uw site links toe op social media profielen.

– Maak berichten over waarom en hoe, of berichten met ingebedde video’s. Deze krijgen meer backlinks in vergelijking met standaard berichten.

– Google zoekt en identificeert een ranking post, zodat u deze kunt verbeteren of uitbreiden.

– Neem contact op met uw branche of niche invloeden en vertel hen over uw site. Als ze dat niet allemaal doen, kunnen er op zijn minst een paar van hen een link naar uw site willen plaatsen.

– Schrijf lange berichten en behandel elke hoek van het onderwerp.

– Interview influencers en stuur een link binnen de branche, dan krijgt u een link naar uw site.

Neem de tijd om de backlinks van uw concurrent te bekijken. U kunt ook een tool gebruiken om backlinks te vinden die gericht zijn op uw strategie.

Backlink types

Er zijn twee achtergrondtypes en beide zijn waardevol.

– Nofollow tag: Dit is een tag die de zoekmachines informeert die geen link overwegen. Het geeft geen waarde door aan sites en is niet bevorderlijk voor de zichtbaarheid of voor de zoekresultaten.

– Dofollow-tag: Dit type backlink helpt bij het promoten van de ranking van zoekmachines. De Dofollow-links hebben de voorkeur van iedereen. Vergeet niet dat de backlinks de meeste waarde hebben omdat ze afkomstig zijn van gerespecteerde sites. Dit type backlink bevordert de ranking.

Dofollow-links moeten met zorg worden gelinkt omdat ze meestal verbonden zijn met verdachte sites of gewetenloze manieren gebruiken om de termen van zoekmachines te doorbreken. Het hebben van onethische links heeft geen zin omdat Google algoritmes het kunnen herkennen. Google zal uw site bestraffen. De backlinks gaan niet alleen over het aantal of de kwantiteit, het gaat om de kwaliteit van de backlinks die een verschil in ranking met zich meebrengt.

Vijf SEO tips om uw website te optimaliseren

De digitale business staat tegenwoordig op een hoog niveau en het betekent dat u de SEO-tips moet kennen. Hoe dan ook, van wat men ook zoekt, het is duidelijk dat mensen zich eerst tot zoekmachines wenden. Groeien van uw verkeer is alleen mogelijk door het creëren van een website die past bij de nieuwe SEO-trends en de bezoekers die u in uw hoofd heeft, zodat u op zoekmachines verschijnt.

In de zoekmachinemarkt is de meest effectieve manier SEO die verkeer naar uw website brengt. Beperkte budgetten van kleine bedrijven genieten ook van het voordeel van SEO, omdat het uw website structureert door middel van organisch zoeken. Het organische zoekverkeer wordt geleid vanuit de hoge rankings op zoekmachines en het betekent dat het creëren van kwaliteitscontent met SEO het publiek vastlegt.

Het optimaliseren van uw website is een ontmoedigende ervaring. Hier zijn een paar SEO tips om uw verkeer te transformeren:

1.Monitor veranderingen

Het monitoren van de veranderingen is verplicht en een professional is hiervan op de hoogte. Maar als u het zelf doet, overweeg dan deze:

– Volg een metriek om uw verkeer te monitoren. Of het nu gaat om productaankopen, inschrijvingen op nieuwsbrieven, mensen die terugkeren naar de website of trefwoordranglijsten.

– Gebruik ten minste één om u te helpen bij het rangschikken op Google en om de voortgang te monitoren en één om er één toe te passen.

2. Duidelijke structuur van de site

Implementeer een willekeurig aantal SEO-tips op uw website, maar zorg ervoor dat het gemakkelijk te navigeren is voor zoekmachine-crawlers. Zorg ervoor dat u een hiërarchie volgt, inclusief:

– Pagina’s

– Rubrieken

– Interne koppeling met de structuur van de site

– Categorieën en subcategorieën

Een duidelijke terreinstructuur is geliefd bij mensen en kruipers. Dat komt omdat de inhoud snel te begrijpen is en gemakkelijk te navigeren. Dit vertaalt zich in goede resultaten en meer conversiewaarden.

3. Prioriteren van de inhoud

De top 2020 SEO-trends zijn in het creëren van kwaliteitscontent, ongeacht de grootte van uw bedrijf.  Houd in gedachten:

– De kwaliteit van de inhoud is een belangrijke overweging voor het Google-algoritme. Het betekent het creëren van inhoud die overeenkomt met koppen, trefwoorden en metabeschrijvingen.

– Lange vorm van de inhoud. Google-algoritmen zijn geavanceerd en de inhoud moet aantrekkelijk zijn voor de algoritmen. Keyword stuffing, het spammen van de zoekwoorden, zal leiden tot bestraffing. De inhoud heeft betrekking op de tekst, video’s en foto’s.

4. Verhoog de laadsnelheid van uw website

Google concentreert zich op de snelheidsfactor op de websites. Zelfs een vertraging van een halve seconde bij het laden van een pagina betekent een daling van 20% in het verkeer. Een paar effectieve tools die de moeite waard zijn om op te nemen zijn:

– Gecomprimeerde afbeeldingen

– Geen gebruik van JavaScript

– Elimineer ongewenste elementen

5. Mobiele indexering

Mobiele indexering wordt belangrijk gevonden door Google en nu met het maken van content of een website, is het cruciaal om een responsieve website te hebben met mobielriendelijke functies. Het betekent dat er meer nadruk wordt gelegd op een mobielgeoriënteerde en mobiele UX-sitestructuur.

Het optimaliseren van de website betekent dat u zich kunt richten op SEO-tips en een methodische aanpak kunt garanderen door problemen aan te pakken. Dan zult u succesvol zijn.

SEO Tactiek voor Youtube video’s

YouTube is een drukke plek om mensen naar uw video te laten kijken. Het is een uitdagende taak. Hier zijn een paar manieren om uw video te gebruiken met behulp van SEO-tactieken en om verkeer naar uw site en video’s te vergaren.

YouTube heeft een grenzeloos potentieel en is de beste verkeersbron die bekend is. Het enige probleem is dat YouTube elke minuut continu video’s ontvangt. De enige manier om mensen naar uw video’s te laten kijken is dus door middel van video-SEO. Neem wat tijd voor SEO en Optimaliseer uw video’s. U krijgt meer verkeer.

Voordat u zich stort op het optimaliseren van YouTube-video’s, zijn hier een paar rangschikkingsfactoren die door YouTube worden gebruikt. Er zijn genoeg signalen om te overwegen als u wilt rangschikken in YouTube-zoekvideo’s. Er zijn rangschikkingsfactoren in YouTube die worden aangeduid met belangrijke signalen zoals:

– Title tag informatie

– Tags

– Video lengte

– Trefwoorden in beschrijvingstabel

– Kijkduur van het publiek

– Abonnementsaantallen na het kijken

– ‘Houdt van’- en ‘heeft een hekel aan’-opmerkingen

Toch zijn er een paar manieren om gebruik te maken van signalen, zodat u meer verkeer via uw video’s en de site krijgt.

Lange video beschrijvingen

Google en YouTube kunnen uw video niet beluisteren of bekijken. Ze leunen op de videotekst rondom om het onderwerp van de video te kennen.  Youtube is meer geneigd om te rangschikken op basis van uw SEO trefwoord. Gebruik dus superlange trefwoorden in de beschrijving en geniet van het feit dat je in de Youtube rangen staat. De SEO strategie werkt. Het hebben van video beschrijvingen van tenminste 200 woorden werkt effectief in Youtube videos.

Optimaliseer “Video keywords”

Het rangschikken van uw video op Youtube is geweldig. Het hebben van ‘geoptimaliseerde video keywords’ betekent dat deze video resultaten op de eerste pagina van Googles verschijnen. Het doel is om te zien of de videoresultaten op de eerste pagina verschijnen en om te beslissen over het video keyword. Als u rekening houdt met dergelijke zoekwoorden, kunt u uw video op Youtube en Google rankings plaatsen.

Abonnement en Linking promoten

Het algoritme van Youtube maakt geen gebruik van backlinks, maar geeft voorrang aan de signalen van de gebruikerservaring. Linking en abonneren zijn signalen van de gebruikerservaring die door Youtube worden gebruikt. Als een persoon uw video leuk vindt, kan hij/zij zich abonneren op het bekijken ervan. Youtube ziet het als een sterke boodschap en beschouwt uw video als topkwaliteit.

Keyword Afspeellijsten

De eenvoudigste manier om bij uw video’s in het Youtube-zoekverkeer te komen, is door de video’s in de afspeellijsten te zetten. Een afspeellijst met veel keywords biedt Youtube meer informatie over uw videocontent. Zorg ervoor dat u uw video’s organiseert in thematische afspeellijsten voor het Youtube-kanaal en u wordt beloond met verkeer.

Zes beste SEO adviezen om groter te worden in de reissector

De reisindustrie heeft veel pioniers als SEO-juggernauts. Ze krijgen veel reisplanningen en vakantiezoekers.

Ze verdienen door middel van SEO veel geld. Dit is dan ook de reden dat ze de beste SEO talenten inhuren, zodat ze zo hoog mogelijk in google komen te staan en hoge organische traffic verkrijgen.

Hun praktijken brengen hun erg ver.  Hier zijn hun principes. U kunt hetzelfde toepassen met uw SEO-budgetten.

1. Startpagina Tekst

De tekst op de startpagina is zeer belangrijk en er is behoefte om te concentreren op de SEO-tactiek. Veel sites beschouwen het als een portaalpagina en negeren SEO. Mensen die prioriteit geven aan organisch zoeken moeten het gebruik van tekst dat rijk is aan sleutelwoorden overwegen. Dit zal hen helpen bij het verschijnen op de ranking pagina één op hotel- en reissites.

2. Startpagina Interne links

De startpagina is meestal de enkele link naar een pagina op locatie. Met een enkele link is het bereiken van belangrijke commerciële pagina’s lastig. Websites, klein en groot, bieden een hoofdnavigatie door belangrijke pagina’s, maar missen het linken van belangrijke pagina’s door de beperkte ruimte. Overweeg daarom interne links op de homepage om te genieten van agressieve onderzoeksresultaten.

3. Voettekst Interne links

Gemengde berichten worden in de SEO industrie gegeven door commentatoren over hoe ambitieus en geoptimaliseerd de footer links kunnen worden. Sommigen geloven dat het naar voren wordt voorgetrokken, terwijl anderen vrezen dat het door Google wordt gedevalueerd. Meestal is het gebaseerd op de grootte van de site. Enorme sites krijgen massale voetteksten met veel interne links. De kleinere sites kunnen het beter doen door een paar links toe te voegen voor de zichtbaarheid, maar het beste is om de link in de juiste context te plaatsen.

4. Landingspagina’s met organische trefwoorden

Perfecte koppeling van landingspagina’s en de organische trefwoorden om de schaal te vergroten zal een groter volume aan pagina’s brengen. Grote merken maken voor SEO de landingspagina’s in enorme hoeveelheden. De kleinere sites moeten zich bewust zijn van het belang van de zoekwoorden voor de landingspagina’s, zodat ze gericht organisch verkeer ontvangen.

5. Title Tags klikwaardig

Title tags zijn krachtig en controleerbaar. Het zijn de beste SEO-elementen die het experimenteren waard zijn. Je kunt ze optimaal optimaliseren door middel van de click-through-rates. Vergeet nooit de hardnekkige favoriet van de SEO-professional, de nederige title-tags over het hoofd te zien. Het duwt de ROI omhoog.

6. Optimaliseer voor mobiel

SEO-reiswebsites moeten voor het gemak worden geoptimaliseerd. Dit geeft mensen de kans om te bekijken en te boeken via mobiel. Het hebben van SEO op pagina’s is goed voor reissites, zodat het zichtbaar is en Google u hoger rangschikt dan andere websites die alleen voor de desktop zijn geoptimaliseerd. Zorg ervoor dat uw afbeeldingen en pagina’s snel worden geladen op mobiel en gebruik de boekingsknoppen, grote tekst, die de gebruiker mobiel gemak bieden.

Vier Manieren om de online aanwezigheid horecabedrijf te vergroten

Er is een dramatische groei in de toeristische sector in de afgelopen jaren, waardoor zelfs de restaurants en hotels nieuwe manieren vinden om hun naam prominent te maken in deze sector. De beste methode om dit te bereiken is door het ontwikkelen van een solide online aanwezigheid. Dat betekent dat er behoefte is aan SEO.

Een SEO-campagne die goed wordt beheerd, helpt de website van een bedrijf om de toppagina’s van de zoekmachines te bereiken, waardoor nauwkeurige en betere leads worden aangetrokken. SEO is een proces dat gericht is op het bereiken van hogere rangen op een website en het hebben van relevante zoekopdrachten. Een website van een bedrijf die in de topresultaten van de zoekmachine van Google verschijnt, is nuttig. Het is omdat de gebruikers het kunnen zien bij het invoeren in de zoekbalk met betrekking tot trefwoorden.

Waarom SEO in de horeca

De horeca is sterk verzadigd. Het zoeken naar een restaurant of een hotel betekent dat er duizenden resultaten verschijnen. Dit is de reden waarom er meer belang wordt gehecht aan SEO. SEO biedt de overhand en geeft bedrijven een kans om te vechten over de concurrentie.

SEO is kosteneffectief in vergelijking met andere methoden van marketing. Op het volgen van de juiste SEO-praktijken, worden goede resultaten bereikt.  Hier zijn een paar gemeenschappelijke factoren die de moeite waard zijn om te overwegen als je optimaliseert voor zoekmachines op uw website:

-Unieke beschrijvingen en paginatitels
Elke pagina moet een beschrijving hebben en de titels moeten uniek zijn. De beschrijving moet de gebruikers informatie geven over de pagina, de informatie die deze bevat en de reden om de site te bezoeken.

– Doelgericht keyword
Het schrijven van de inhoud van de website impliceert dat u moet nadenken over wie u als potentiële gast online zal bereiken. Denk aan de zinnen en woorden die ze kunnen gebruiken om u te lokaliseren. Gebruik dezelfde targeting keywords zodat uw site op de eerste pagina van Google verschijnt.

– Links
Er is vraag naar links van andere sites. Google vindt het belangrijk om het aantal links die naar uw website verwijzen op te merken. Als mensen uw site vanuit andere plaatsen bereiken door de links te volgen, betekent dit dat u zeker hoog in de zoekresultaten van Google staat. Er zijn verschillende manieren om dergelijke links op te bouwen, maar toch is het doel om iets unieks te doen en populariteit te krijgen in het betreffende vakgebied.

– Snelheid van het laden van de pagina’s
De snelheid van de website speelt een cruciale rol in de rangschikking. Mensen of bezoekers wachten niet lang op het laden van een pagina. Als het nog een halve seconde langer duurt, geven ze het op en zoeken ze elders naar informatie. Hotel- en restaurantsites moeten mediarijke, post-comprimerende afbeeldingen zijn, zodat de snelheid van het laden van de pagina’s er niet onder lijdt.

Verbeter uw restaurant of hotel website met behulp van de juiste SEO-tips, zodat u in 2020 kunt genieten van goed voetverkeer.