fbpx

Website Design

Onze Pakketten

website laten bouwen utrecht

Webdesign

Het webdesign is verantwoordelijk voor het uiterlijk van de website. Deze moet er vanzelfsprekend strak, modern en overzichtelijk uitzien. Potentiële bezoekers moeten in één oogopslag kunnen zien wat ze aan de site hebben. Alleen dan voorkomt u dat ze binnen een paar seconden alweer de website verlaten.

Onze Werkwijze

webwinkel ontwerpen
Een overtuigend uiterlijk

Qua webdesign kunnen we een hoop verschillende kanten op. Dit hangt sterk af van de klant waar we op dat moment mee werken. Wat wilt u als merk uitstralen? Wilt u voor rust zorgen? Wilt u er modern uitzien? Of wilt u juist een webdesign zonder al te veel poespas? Een webdesign is pas overtuigend op het moment dat het aansluit op uw doelgroep. Wanneer de uiteindelijk bezoeker van de website dus centraal staat.

Vertrouwen van de bezoeker in uw bedrijf of organisatie:

Verder is het webdesign in principe de eerst keer dat een potentiële klant met uw merk in contact komt. Het is dan ook belangrijk om direct een goede indruk te maken. Het webdesign is hiervoor verantwoordelijk. Mits het uiteraard allemaal op de juiste manier is ingedeeld. En wanneer ieder onderdeel ook echt werkt. Met een kleine misstap bent u een bezoeker vaak al direct kwijt.

wordpress website maken
webshop maken

Het genereren van meer leads en/of verkopen

Tot slot is het doel van het webdesign uiteindelijk altijd om leads of verkopen te genereren. De website staat in het teken van een bepaalde actie die u hoopt dat de bezoeker onderneemt. Bij Exclusive Digital Commerce zijn we hier ook volledig van doordrongen. Wij houden het uiteindelijke doel altijd in zicht. Zo zorgen we ervoor dat we geen ruimte overhouden voor zaken die hier niet aan bijdragen.

Belangrijkste elementen van een website

Website Space zorgt ervoor dat uw website altijd de volgende onderstaande elementen bevat. Deze elementen zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk, snel, goed vindbaar, veilig en makkelijk te beheren is.  

Makkelijk in gebruik zodat de bezoekers van uw website alles gemakkelijk kunnen vinden

Wij zorgen ervoor dat uw website te vinden is in google

Onze websites zijn te allen tijden veilig en snel. Dit nemen wij voor u uit handen.

Onze websites passen zich automatisch aan op desktop, mobiel en tablet

Door gebruik van cms wordpress

Hoe de webdesign experts van Website Space creatieve oplossingen brengen voor uw online platformen

Als Beste Webdesign bedrijf begrijpt Website Space het belang van een succesvol webpage ontwerp. Het moet zijn doel dienen door het uitdrukken van de specifieke boodschap en tegelijkertijd de interesse van de kijker te wekken. Consistentie, kleuren, typografie, beeldmateriaal, eenvoud en functionaliteit zijn allemaal factoren waar de experts van Website Space zich mee bezig houden!

Web Design Experts bij Website Space zorgen voor cruciale variabelen die zullen bijdragen aan hoe het gehele ontwikkelingsproces wordt ervaren. Website Space is ook een WordPress WebDesign Utrecht bedrijf waar experts gebruik maken van geavanceerde WordPress tools om esthetisch elegante ontwerpen te creëren en uit te voeren waarin alle vereiste specificaties zijn opgenomen.

Onze ontwerpen helpen bij het ontwikkelen van het vertrouwen van de klant en zetten bezoekers aan tot actie!

Ons WebDesign bedrijf Utrecht zorgt ervoor dat uw website voldoet aan de eisen van de gebruikers. Op alle pagina’s, zal het hebben van een duidelijk en helder doel de gebruiker helpen interacteren met wat u te bieden heeft. Als het gaat om de gebruikerservaring en bruikbaarheid van uw website, is eenvoud de beste manier om te gaan. Kleur, tekst, afbeeldingen, enz.

Welke diensten kan WebsiteSpace u bieden?

Website ruimte geeft u verschillende pakketten afhankelijk van uw behoeften die zijn basis, zilver, goud en op maat volgens uw eisen. We kunnen in veel verschillende richtingen gaan met site design. Het is sterk afhankelijk van de klant met wie we op dat moment werken. Wat wilt u dat uw merk zegt? Wilt u rust uitstralen? Wilt u modern overkomen? Of bent u op zoek naar een eenvoudig webdesign? Een webdesign is pas overtuigend als het communiceert met uw doelgroep. Een website staat bekend om de beste klantrelatie en het succesvol inspelen op hun behoefte

Een goede website heeft zowel een goed ontwerp als een goede inhoud. Goede inhoud kan bezoekers aantrekken en beïnvloeden door hen om te zetten in klanten door gebruik te maken van aantrekkelijke taal.

Meer mensen surfen op het web op hun telefoons of andere mobiele apparaten. Het is van cruciaal belang om te overwegen uw website te ontwikkelen met een responsieve lay-out die zich kan aanpassen aan meerdere schermformaten. Daarom voorzien wij u van alle nieuwe en verbeterde methodes om uw website toegankelijker te maken.